Ciorba ruseasca cu varza acra
PrinteazaCiorba ruseasca cu varza acra din: varza acra, carne de vita, morcovi, ceapa, ulei, marar, sare, piper.
- varză acră de o săptămână
- 500 g carne de vită
- 2 morcovi
- 2 rosii
- 2 cepe
- 2 linguri ulei
- mărar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea se pune la fiert în apă cu sare, se ia spuma şi se lasă pe foc aproximativ două ore. În ulei se căleşte ceapa tăiată mărunt, apoi se adaugă rosiiie şi morcovii, toate tăiate cuburi.
Se pune şi varza tăiată fidelută la călit, se lasă 5 minute, se adaugă 2-3 linguri din supa de vită, se mai lasă 5 minute şi apoi se toarnă toată supa de vită, fără carne.
Se lasă la fiert în jur de 20 de minute şi, la masă, se aduce cu sare, piper, mărar deasupra si bucătele de carne.
Ciorba ruseasca cu varza acra
Pofta buna!