Curry de pui cu scortisoara
PrinteazaCurry de pui cu scortisoara din: piept de pui, ceapa, rosii, smantana, curry, scortisoara, nucsoara, ulei, lamaie, fulgi de migdale, smochine, sare, piper.
- un piept de pui
- o ceapa
- 3 roşii
- 2 linguri curry
- 50 g smântâna
- un praf scorţişoară
- nucşoara
- sare
- piper
- 2 linguri ulei
- sucul unei lamâi
- 50 g fulgi de migdale
- 4-5 smochine uscate
Mod de preparare:
In ulei se pune ceapa tocată, la rumenit şi, după ce s-a înmuiat, se adaugă carnea de pui tăiată cuburi. Se amestecă şi, când şi-a schimbat culoarea, se presară curry-ul, scorţişoara, nucşoara, sarea si piperul.
Se pun şi roşiile curătate de coji şi seminţe, smochinele si 200 ml apă. Se lasă la fiert 25 de minute. Se trage de pe foc apoi se adaugă smântână, sucul de lămâie şi fulgii de migdale.
Curry de pui cu scortisoara
Pofta buna!