Curry de pui cu scortisoara

Printeaza

Curry de pui cu scortisoara din: piept de pui, ceapa, rosii, smantana, curry, scortisoara, nucsoara, ulei, lamaie, fulgi de migdale, smochine, sare, piper.

Ingrediente:Curry_de_pui_cu_scortisoara

  • un piept de pui
  • o ceapa
  • 3 roşii
  • 2 linguri curry
  • 50 g smântâna
  • un praf scorţişoară
  • nucşoara
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • sucul unei lamâi
  • 50 g fulgi de migdale
  • 4-5 smochine uscate

 

Mod de preparare:

In ulei se pune ceapa tocată, la rumenit şi, după ce s-a înmuiat, se adaugă carnea de pui tăiată cuburi. Se amestecă şi, când şi-a schimbat culoarea, se presară curry-ul, scorţişoara, nucşoara, sarea si piperul.

Se pun şi roşiile curătate de coji şi seminţe, smochinele si 200 ml apă. Se lasă la fiert 25 de minute. Se trage de pe foc apoi se adaugă smântână, sucul de lămâie şi fulgii de migdale.

Curry de pui cu scortisoara

Curry_de_pui_cu_scortisoara

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.