Chiftelute de carne ca in Orient
PrinteazaChiftelute de carne ca in Orient din: carne de vita, carne de miel, ceapa, patrunjel, coriandru, usturoi, scortisoara, curcuma, chimen, sare, piper.
- 350 g carne de vită tocată
- 350 g came de miel tocată
- 2 cepe
- 2 linguri pătrunjel tăiat cu foarfecă
- 2 linguri coriandru tăiat cu foarfecă
- 1 căţel de usturoi
- 1 linguriţă scorţişoară
- 1 linguriţă curcuma
- 1 linguriţă chimen
- sare
- piper
Mod de preparare:
Incălziţi cuptorul la termostat 7 (210 grade C). Curăţaţi şi tocaţi ceapa şi usturoiul. Amestecaţi cu carnea tocată şi verdeaţa, mirodeniile, sarea şi piperul.
Formaţi chifteluţe şi ţineţi-le la cuptor aproximativ 15 minute, întorcându-le la jumătatea timpului.
Pofta buna!