Ghiveci cu pasat

Printeaza

Ghiveci cu pasat din: pasat, costita, ardei, rosii, carnati Trandafir, ceapa, ou, boia.

Ingrediente:Ghiveci cu pasat

  • 300 g păsat
  • 600g costiţă
  • 3 ardei
  • 2 roşii
  • 250 g cârnaţi Trandafir
  • 2 cepe
  • 1 ou
  • boia

 

Mod de preparare:

Păsatul se fierbe la fel ca în reţeta anterioară, cu deosebirea că, înainte de a începe să fiarbă, se adaugă oul, bătut în prealabil. Intre timp, se călesc cepele tăiate mărunt. Se adaugă costiţa, tăiată bucăţi mai mici, se sărează, se presară două linguriţe de boia şi se lasă mâncarea să fiarbă înăbuşit.

Când este fiartă carnea, se adaugă ardeii şi roşiile, iar după câteva minute, cârnaţii Trandafir. Se prepară un aluat mai moale din făină de mălai şi ouă, din care se vor modela găluşte şi se fierb în sosul de la carne.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.