Ghiveci cu pasat
PrinteazaGhiveci cu pasat din: pasat, costita, ardei, rosii, carnati Trandafir, ceapa, ou, boia.
- 300 g păsat
- 600g costiţă
- 3 ardei
- 2 roşii
- 250 g cârnaţi Trandafir
- 2 cepe
- 1 ou
- boia
Mod de preparare:
Păsatul se fierbe la fel ca în reţeta anterioară, cu deosebirea că, înainte de a începe să fiarbă, se adaugă oul, bătut în prealabil. Intre timp, se călesc cepele tăiate mărunt. Se adaugă costiţa, tăiată bucăţi mai mici, se sărează, se presară două linguriţe de boia şi se lasă mâncarea să fiarbă înăbuşit.
Când este fiartă carnea, se adaugă ardeii şi roşiile, iar după câteva minute, cârnaţii Trandafir. Se prepară un aluat mai moale din făină de mălai şi ouă, din care se vor modela găluşte şi se fierb în sosul de la carne.
Pofta buna!