din: carne de vita, rucola, parmezan, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper, fulgi de ardei iute. Carpaccio este o mâncare originară din Italia, care impresionează prin eleganța și simplitatea sa. Ingrediente: 200g de carne de vită de calitate (file mignon sau chateaubriand) 50g de […]
Sos cu ciuperci si anghinare
PrinteazaSos cu ciuperci si anghinare din: sos, ciuperci, unt, anghinare, lamaie, smantana.
Ingrediente:
- 1/4 l sos suprem
- 100 g ciuperci
- 50 g unt
- 1 anghinară
- 100 ml sos Worcester
- zeamă de lămâie
- 1 lingură cu smântână
Mod de preparare:
Sos cu ciuperci si anghinare: Tăiaţi julienne ciupercile şi anghinarele. Fierbeţi-le apoi în sosul suprem 5 minute.
Adăugaţi untul, zeama de lămâie şi smântână.
Savurati!
Paine prajita: Beneficii – Retete cu paine prajita
Retete cu paine prajita Painea prajita, cunoscuta si sub denumirea de paine toast, este un aliment popular si delicios, adesea consumat la micul dejun sau ca parte a altor mese. Painea prajita este facuta din paine obisnuita, care este usor uscata prin prajire sau prajirea ei la foc mic. Acest proces […]
este un regim alimentar care promovează consumul de alimente alcaline (bazice) pentru a menține nivelul pH-ului organismului la un nivel mai ridicat. Conceptul se bazează pe ideea că un nivel alcalin al corpului poate ajuta la menținerea sănătății și prevenirea unor afecțiuni, în timp ce un mediu acid poate crea oportunități pentru dezvoltarea […]