Sos cu ciuperci si anghinare

Printeaza

Sos cu ciuperci si anghinare din: sos, ciuperci, unt, anghinare, lamaie, smantana.

Ingrediente:

  • 1/4 l sos suprem
  • 100 g ciuperci
  • 50 g unt
  • 1 anghinară
  • 100 ml sos Worcester
  • zeamă de lămâie
  • 1 lin­gură cu smântână

Mod de preparare:

Sos cu ciuperci si anghinare: Tăiaţi julienne ciupercile şi anghinarele. Fierbeţi-le apoi în sosul suprem 5 minute.

Adăugaţi untul, zeama de lămâie şi smântână.

Savurati!

Carpaccio de vită cu rucola și parmezan

din: carne de vita, rucola, parmezan, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper, fulgi de ardei iute. Carpaccio este o mâncare originară din Italia, care impresionează prin eleganța și simplitatea sa.     Ingrediente: 200g de carne de vită de calitate (file mignon sau chateaubriand) 50g de […]

Paine prajita: Beneficii – Retete cu paine prajita

Retete cu paine prajita Painea prajita, cunoscuta si sub denumirea de paine toast, este un aliment popular si delicios, adesea consumat la micul dejun sau ca parte a altor mese. Painea prajita este facuta din paine obisnuita, care este usor uscata prin prajire sau prajirea ei la foc mic. Acest proces […]

Dieta alcalină

este un regim alimentar care promovează consumul de alimente alcaline (bazice) pentru a menține nivelul pH-ului organismului la un nivel mai ridicat. Conceptul se bazează pe ideea că un nivel alcalin al corpului poate ajuta la menținerea sănătății și prevenirea unor afecțiuni, în timp ce un mediu acid poate crea oportunități pentru dezvoltarea […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.