Frigarui din ficat de gasca

Printeaza

Frigarui din ficat de gasca din: ficat, sare, piper, unt, rosii, ulei, mazare.

Ingrediente:Frigarui din ficat de gasca

  • 1,5 kg ficat de gâscă
  • 500 g file afumat
  • sare
  • piper
  • 100 g unt
  • 200 g roşii
  • 1 ceaşcă de ulei
  • mazăre

 

Mod de preparare:

Tăiaţi ficatul în bucăţi egale, puneţi-le câteva secunde in apă clocotită, apoi aşezaţi-le pe un şervet.

Curăţaţi roşiile de pieliţe şi de seminţe, tăiaţi-le în cuburi mici şi daţi-le cu puţină sare. Lăsaţi-le 30 de minute.

Tăiaţi fileul afumat şi puneţi-l pe frigărui intercalat cu ficatul şi roşiile. Ungeţi totul cu unt, daţi cu sare şi piper, apoi lăsati-le să se frigă 10-12 minute.

Aduceţi preparatul la masă pe platou şi serviţi-l cu sote de mazăre tânără.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.