Conopidă Pane Crocantă din: conopida, oua, pesmet, faina, parmezan, sare, piper, ulei. Descoperiți cum să preparați o conopidă pane crocantă și delicioasă, perfectă ca aperitiv sau garnitură. Această rețetă simplă este potrivită pentru vegetarieni și poate fi gătită rapid. Încercați-o astăzi! Ingrediente: 1 conopidă medie 2 ouă 1 ceașcă de pesmet 1/2 ceașcă de făină […]
Retete ardelenesti: Chisca
PrinteazaRetete ardelenesti: Chisca din: carne, cimbru, orez, sare, piper, mat gros de porc.
Ingrediente:
- carnea de pe osânză
- sare
- piper pisat
- cimbru
- 100 g orez prefiert sau păsat
- maţ gros de porc
Mod de preparare:
taie părţile cărnoase de pe osânză, se trage pieliţa de pe came, apoi carnea se taie grosier.
asezonează cu sare, piper şi cimbru, se amestecă, se adaugă orez sau păsat după caz sau se lasă doar carnea, apoi se îndeasă cu mâna în maţe groase porc.
fac bucăţi de 25-30 cm lungime, se leagă la capete cu sfoară. scufundă în apă fierbinte şi se fierb la foc moderat, 30-40 minute.
lasă la zvântat până a doua zi, apoi se afumă.
Retete ardelenesti: Chisca
Pofta buna!
Rețetă clasică Amaretto Sour – Un cocktail aromat și revigorant
Rețetă clasică Amaretto Sour – Un cocktail aromat și revigorant din: amaretto, suc de lamaie, sirop simplu, gheata, coaja de lamaie, cireasa. Ingrediente: 60 ml Amaretto 30 ml suc de lămâie proaspăt stors 15 ml sirop simplu (zahăr dizolvat în apă în proporție de 1:1) Cuburi de gheață Coajă de lămâie pentru garnitură Cireașă maraschino […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/retete-ardelenesti-chisca html
Multumesc, caut reteta de mai bine de 20 de ani. O facea maica-mea, dar in stomac de porc, nu in mate.