Vinegreta cu sparanghel

Printeaza

Vinegreta cu sparanghel din: sparanghel, otet, ulei, mustar, patrunjel, tarhon, ceapa.

Ingrediente:

  • 800 g sparanghel proaspăt
  • 1/3 cană oţet balsamic
  • 2 linguri supă de pui sau apă călduţă
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri muştar de Dijon
  • 2 linguri pătrunjel tocat
  • 2 linguriţe tarhon tocat
  • 1 lingură ceapă de tuns tocată

 

Mod de preparare Vinegreta cu sparanghel:

Tăiaţi coada lemnoasă a sparanghelului, apoi fierbeţi-l la abur 8 minute, până ce devine verde strălucitor.

Scurgeţi sparanghelul şi stropiţi-l cu apă rece, ca să înceteze fierberea. Puneţi-l deoparte.

Amestecaţi restul ingredientelor pentru vinegretă, tumaţi-o peste sparanghel şi serviţi.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.