Vinegreta cu sparanghel
PrinteazaVinegreta cu sparanghel din: sparanghel, otet, ulei, mustar, patrunjel, tarhon, ceapa.
Ingrediente:
- 800 g sparanghel proaspăt
- 1/3 cană oţet balsamic
- 2 linguri supă de pui sau apă călduţă
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 linguri muştar de Dijon
- 2 linguri pătrunjel tocat
- 2 linguriţe tarhon tocat
- 1 lingură ceapă de tuns tocată
Mod de preparare Vinegreta cu sparanghel:
Tăiaţi coada lemnoasă a sparanghelului, apoi fierbeţi-l la abur 8 minute, până ce devine verde strălucitor.
Scurgeţi sparanghelul şi stropiţi-l cu apă rece, ca să înceteze fierberea. Puneţi-l deoparte.
Amestecaţi restul ingredientelor pentru vinegretă, tumaţi-o peste sparanghel şi serviţi.
Pofta buna!