Piept de pui cu oregano si lamaie

Printeaza

Piept de pui cu oregano si lamaie din: piept de pui, lamaie, ulei, oregano, sare, piper, usturoi.

Ingrediente:Piept de pui cu oregano si lamaie

  • 4 jumătăţi piept de pui, fără piele şi os
  • 5 linguriţe coajă rasă de lămâie
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 1/2 linguriţe oregano
  • 3/4 linguriţă sare proaspăt râşnită
  • 1/2 linguriţă piper măcinat
  • 1/4 linguriţă apă
  • 2 căţei de usturoi tocaţi
  • 4 felii de lămâie

Mod de preparare:

Amestecaţi coaja de lămâie cu următoarele 6 ingrediente (inclusiv usturoiul tocat). Ungeţi uniform carnea cu amestecul de condimente.

Frigeţi cca 5-6 minute pe fiecare parte, sau cât e nevoie ca să fie carnea bine pătrunsă.

Stoarceţi lămâie pe fiecare bucată de piept, serviţi cu o salată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.