Piept de pui cu oregano si lamaie
PrinteazaPiept de pui cu oregano si lamaie din: piept de pui, lamaie, ulei, oregano, sare, piper, usturoi.
- 4 jumătăţi piept de pui, fără piele şi os
- 5 linguriţe coajă rasă de lămâie
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 1/2 linguriţe oregano
- 3/4 linguriţă sare proaspăt râşnită
- 1/2 linguriţă piper măcinat
- 1/4 linguriţă apă
- 2 căţei de usturoi tocaţi
- 4 felii de lămâie
Mod de preparare:
Amestecaţi coaja de lămâie cu următoarele 6 ingrediente (inclusiv usturoiul tocat). Ungeţi uniform carnea cu amestecul de condimente.
Frigeţi cca 5-6 minute pe fiecare parte, sau cât e nevoie ca să fie carnea bine pătrunsă.
Stoarceţi lămâie pe fiecare bucată de piept, serviţi cu o salată.
Pofta buna!