Gem de scoruse din: scoruse, mere, zahar, vanilie. Ingrediente: 500 g scoruşe 500 g mere 1000 g zahăr gelifiant 1:1 1 beţişor de vanilie Mod de preparare: Scorusele se pun într-o cratiţă şi se acoperă cu apa, apoi se pun la fiert până se înmoaie şi se scot la scurs. Merele se taie […]
Gem de scoruse
PrinteazaGem de scoruse din: scoruse, mere, zahar, vanilie.
Ingrediente:
- 500 g scoruşe
- 500 g mere
- 1000 g zahăr gelifiant 1:1
- 1 beţişor de vanilie
Mod de preparare:
Gem de scoruse: Scorusele se pun într-o cratiţă şi se acoperă cu apa, apoi se pun la fiert până se înmoaie şi se scot la scurs.
Merele se taie cubuleţe şi se amestecă cu miezul de păstăi, vanilie, cu zaharul şi cu scoruşele.
Se pune totul pe foc şi se lasă sa fiarba amestecand continuu.
Pofta buna!
Scoruse din: oua, lapte batut, lapte dulce, zahar, sare, praf de copt, bicarbonat, zahar, faina. Ingrediente: 5 ouă 100 ml lapte bătut 100 ml lapte dulce gras 4 linguri zahăr (sau mai mult, după gust) un praf de sare 1 plic praf de copt 10 g bicarbonat de sodiu zahăr pudră făină cât cuprinde […]
Jeleu de scoruse cu suc de mere
Jeleu de scoruse cu suc de mere din: scoruse, zahar, apa, suc de mere. Ingrediente: 1000 g scoruşe 1000 g zahăr gelifiant 1:1 250 ml apă 250 ml suc de mere Mod de preparare: Scoruşele se curăţă de codiţe şi se lasă la înmuiat peste noapte în soluţie slabă de oţet (1:20) cât […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/gem-scoruse html