Gem de scoruse

Printeaza

Gem de scoruse din: scoruse, mere, zahar, vanilie.

Ingrediente:

  • 500 g scoruşe
  • 500 g mere
  • 1000 g zahăr gelifiant 1:1
  • 1 beţişor de vanilie

 

 

Mod de preparare:

Gem de scoruse: Scorusele se pun într-o cratiţă şi se acoperă cu apa, apoi se pun la fiert până se înmoaie şi se scot la scurs.

Merele se taie cubuleţe şi se amestecă cu miezul de păstăi, vanilie, cu zaharul şi cu scoruşele.

Se pune totul pe foc şi se lasă sa fiarba amestecand continuu.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

 

Gem de scoruse

Gem de scoruse din: scoruse, mere, zahar, vanilie. Ingrediente: 500 g scoruşe 500 g mere 1000 g zahăr gelifiant 1:1 1 beţişor de vanilie     Mod de preparare: Scorusele se pun într-o cratiţă şi se acoperă cu apa, apoi se pun la fiert până se înmoaie şi se scot la scurs. Merele se taie […]

Scoruse

Scoruse din: oua, lapte batut, lapte dulce, zahar, sare, praf de copt, bicarbonat, zahar, faina. Ingrediente: 5 ouă 100 ml lapte bătut 100 ml lapte dulce gras 4 linguri zahăr (sau mai mult, după gust) un praf de sare 1 plic praf de copt 10 g bicarbonat de sodiu zahăr pudră făină cât cuprinde   […]

Jeleu de scoruse cu suc de mere

Jeleu de scoruse cu suc de mere din: scoruse, zahar, apa, suc de mere. Ingrediente: 1000 g scoruşe 1000 g zahăr gelifiant 1:1 250 ml apă 250 ml suc de mere     Mod de preparare: Scoruşele se curăţă de codiţe şi se lasă la înmuiat peste noapte în soluţie slabă de oţet (1:20) cât […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/gem-scoruse html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.