Muschi de vita cu ciuperci si vin
PrinteazaMuschi de vita cu ciuperci si vin din: muschi de vita, sare, piper, unt, ciuperci, vin, marar.
- 6 felii de muşchi
- sare
- piper
- 2 linguri cu unt
- 10-12 ciuperci mijlocii
- 2 roşii
- 1 pahar mic cu vin alb
- mărar tocat
- 6 felii de franzelă
Mod de preparare:
Ştergeţi feliile de carne cu un prosop curat, prăjiţi-le în unt până când se rumenesc pe ambele părţi. Păstraţi-le la cald. Curăţaţi ciupercile de codiţe, spălaţi-le în multe ape, tăiaţi-le felii, iar codiţele tocaţi-le mărunt.
Aşezaţi-le în untul topit, fierbeţi-le până scad, după care săraţi, piperaţi şi stingeţi cu vin alb. Lăsaţi să mai fiarbă 5 min, după care decoraţi cu mărar tocat şi porţionaţi.
Serviţi feliile de carne aşezate pe felii de franzelă, iar între acestea puneţi ciupercile. înconjuraţi platoul cu felii de roşii bine coapte, tăiate felii subţiri.
Pofta buna!