Muschi de vita cu ciuperci si vin

Printeaza

Muschi de vita cu ciuperci si vin din: muschi de vita, sare, piper, unt, ciuperci, vin, marar.

Ingrediente:Muschi de vita cu ciuperci si vin

  • 6 felii de muşchi
  • sare
  • piper
  • 2 linguri cu unt
  • 10-12 ciuperci mijlocii
  • 2 roşii
  • 1 pahar mic cu vin alb
  • mărar tocat
  • 6 felii de franzelă

 

Mod de preparare:

Ştergeţi feliile de carne cu un prosop curat, prăjiţi-le în unt până când se rumenesc pe ambele părţi. Păstraţi-le la cald. Curăţaţi ciupercile de codiţe, spălaţi-le în multe ape, tăiaţi-le felii, iar codiţele tocaţi-le mărunt.

Aşezaţi-le în untul topit, fierbeţi-le până scad, după care săraţi, piperaţi şi stingeţi cu vin alb. Lăsaţi să mai fiarbă 5 min, după care decoraţi cu mărar tocat şi porţionaţi.

Serviţi feliile de carne aşezate pe felii de franzelă, iar între acestea puneţi ciupercile. înconjuraţi platoul cu felii de roşii bine coapte, tăiate felii subţiri.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.