Ciocolata cu albus de ou

Printeaza

Ciocolata cu albus de ou din: oua, ciocolata, lamaie, zahar, fructe, sare.

Ingrediente:Ciocolata cu albus de ou

  • 3 albuşuri
  • 1 baton de ciocolată
  • 1 linguriţă cu zeamă de lămâie
  • 6 linguri cu zahăr pudră
  • fructe crude de sezon sau din dulceaţă
  • 1/2 linguriţă de sare

 

Mod de preparare:

Bateţi albuşurile spumă, cu un praf de sare şi puţină zeamă de lămâie, adăugaţi zahă­rul încet.

Topiţi ciocolata cu 1 pahar de apă caldă, clocotiţi, răciţi uşor, împărţiţi în cupe, umpleţi cupele cu albuş, decoraţi cu fructe din dulceaţă sau crude, tăiate în romburi mici, daţi la rece 15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.