Toast cu peste afumat

Printeaza

Toast cu peste afumat din: paine, peste, usturoi, ulei, masline, rosii, busuioc, patrunjel.

Ingrediente:Toast cu peste afumat

  • 4-6 felii de pâine (toasturi) prăjită
  • 300 g peşte afumat (scrumbie, păstrăv sau somon)
  • 3 căţei de usturoi
  • 3 linguri cu ulei
  • 10-12 măsline
  • 2 roşii mijlocii
  • 6-8 frunze de busuioc
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Faceţi un amestec omogen din peşte afumat, fară piele şi oase, tocat mărunt, 2-3 căţei de usturoi zdrobit, ulei de salată, măsline tăiate felii şi frunze de pătrun­jel spălate, uscate şi tocate fin. Omogenizaţi amestecul.

Prăjiţi pâinea, apoi tăiaţi-o pătrate mici. Intindeţi amestecul de peşte pe feliile de pâine, aşezaţi pâinea pe far­furii, intercalaţi felii de roşii tăiate pe latul legumei, decoraţi cu frunze de busuioc tocate fin.

Serviţi lângă un pahar de vin alb.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.