Pastrama de porc cu usturoi si cimbru

Printeaza

Pastrama de porc cu usturoi si cimbru din: carne macra de porc, sare, piper, silitra

Ingrediente:

  • 1/2 kg carne macră de porc
  • 1 lingură cu sare
  • 3 g piper
  • lg silitră
  • 1 linguriţă cu bioia de ardei
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 1 ramură de cimbru

 

Mod de preparare:

Pastrama de porc cu usturoi si cimbru: Pui într-o farfurie: usturoiul pisat ca pentru mujdei, sarea, silitra, boiaua, firunzele de cimbru mărunţite şi le amesteci.

Tai carnea fâşii late de 5-6 cm şi groaise de 2-3 cm, apoi freci fiecare fâşie cu amestecul de condimente.

Aşezi bucăţile de carne într-un vas emailat, acoperi cu restul de condiment, pui co greutate deasupra şi laşi aşa 3-4 zile, la temperatura de 10°C.

Legi bucăţile de carne cu sfoară şi le atârni la fum cald pentru două zile. Este un aţperitiv foarte bun.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Supă de midii cu cartofi

Supă de midii cu cartofi din: midii, cartofi, ceapa, usturoi, smantana, supa, vin, unt, patrunjel, sare, piper. Supa este un preparat sofisticat și reconfortant, care combină gustul intens al mării cu textura bogată a cartofilor. Această rețetă aduce un strop de eleganță în bucătăria ta, fiind perfectă pentru o cină specială sau un prânz rafinat. […]

Quiche cu Mazăre și Bacon

Quiche cu Mazăre și Bacon – O Rețetă Savuroasă și Simplă din: foaie de aluat, ceapa, mazare, oua, smantana, branza cheddar, sare, piper, ulei. Această rețetă combină textura crocantă a baconului cu dulceața mazării, încapsulate într-o crustă fragedă de quiche. Este perfect pentru orice ocazie și va satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi. Reteta […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.