Budinca de pui cu ardei gras
Printeaza
O reteta de budinca cu piept de pui, ardei gras, branza de vaci, cascaval, unt, rozmarin si piper.
- 300 g piept de pui
- 600 g ardei graşi
- 250 g brânză de vaci
- 3 ouă
- 1 felie caşcaval
- 2-3 fire pătrunjel
- 80 g unt
- rozmarin
- sare
- piper
- vin
Mod de preparare:
Tai carnea felii, o presari cu rozmarin şi o rumeneşti în unt. Adaugi puţin vin şi laşi pe foc 20 de minute să fiarbă înăbuşit. După ce s-a răcit, treci carnea prin maşină.
Cureţi ardeii, îi tai cubuleţe şi îi căleşti în grăsimea rămasă de la carne, apoi îi amesteci cu carnea tocată, brânza şi gălbenuşurile.
Pui compoziţia într-o formă unsă cu unt şi o acoperi cu albuşurile bătute spumă cu un praf de sare. Presari caşcavalul ras şi pătrunjelul tocat şi dai totul la cuptor pentru 20 de minute.
Pofta buna!