Budinca de pui cu ardei gras

Printeaza

 

O reteta de budinca cu piept de pui, ardei gras, branza de vaci, cascaval, unt, rozmarin si piper.

Ingrediente :  Budinca de pui cu ardei gras

  • 300 g piept de pui
  • 600 g ardei graşi
  • 250 g brânză de vaci
  • 3 ouă
  • 1 felie caşcaval
  • 2-3 fire pătrunjel
  • 80 g unt
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • vin

 

Mod de preparare:

Tai carnea felii, o presari cu rozmarin şi o rumeneşti în unt. Adaugi puţin vin şi laşi pe foc 20 de minute să fiarbă înăbuşit. După ce s-a răcit, treci carnea prin maşină.

Cureţi ardeii, îi tai cubuleţe şi îi căleşti în grăsimea rămasă de la carne, apoi îi amesteci cu carnea tocată, brânza şi gălbenuşurile.

Pui compoziţia într-o formă unsă cu unt şi o acoperi cu albuşurile bătute spumă cu un praf de sare. Presari caşcavalul ras şi pătrunjelul tocat şi dai totul la cuptor pentru 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.