Saramura de caras cu mamaliga

Printeaza

Saramura de caras cu mamaliga din: caras, sare, ardei, usturoi, mamaliga.

Ingrediente:Saramura de caras cu mamaliga

  • 1 kg caras
  • 2-3 linguri cu sare grunjoasă
  • ardei iute
  • 4-5 căţei de usturoi
  • mămăligă

 

Mod de preparare:

Goliţi pestele si spălaţi-l cu multă apă, lăsaţi-l să se scurgă şi puneţi-l sa se frigă pe o tablă fierbinte acoperită cu sare grunjoasă. Intoarceţi des, ca să nu ramana crud.

Asezaţi-l apoi într-un castron adânc, turnaţi deasupra apă fierbinte şi lasaţi 10 minute acoperit, aruncaţi apa şi turnaţi deasupra peştelui atâta apă caldă cat sa-l acopere.

Adăugaţi în saramurră ardei iute şi usturoi tocat mărunt. Serviţi cu mămăligă calda.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.