Salata de cartofi cu muschi de vita uscat

Printeaza

O reteta de salata de cartofi cu telina, mere, suc de lamaie, sare, piper, ulei de masline, rucola si muschid e vita uscat.

Ingrediente:Salata de cartofi cu muschi de vita uscat

  • 750 g cartofi
  • 150 ml supă
  • 250 g tulpină de ţelină
  • 2 mere dulci-acrişoare
  • </ p muştar< de boabe lingură 1>4 linguri suc de lămâie
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1 legătură rucola
  • 80 g muşchi de vită uscat, tăiat subţire

 

Mod de preparare:

Spălaţi cartofii, apoi fierbeţi-i 20-25 de minute. Scurgeţi-i, curăţaţi-i de coajă, apoi tăiaţi-i felii rotunde, încălziţi supa, turnaţi-o peste cartofi, acoperiţi-i cu un capac şi lăsaţi-i cca. 30 de minute să se pătrundă.

Pregătiţi ţelina şi tocaţi-o mărunt. Tăiaţi merele în patru, îndepărtaţi-le seminţele, apoi tăiaţi-le felioare. Amestecaţi muştarul cu su­cul de lămâie, sarea şi piperul, apoi încorporaţi şi uleiul.

Amestecaţi sosul obţinut cu ţelina, merele şi cartofii şi condimentaţi după gust. Taiati rucola bucati, incorporati-o in salata si decorati-o cu cateva felioare de jambon de vita.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.