Clatite umplute cu muschi de porc
PrinteazaClatite umplute cu muschi de porc din: apa minerala, lapte, ulei, faina, sare, cascaval, muschi, smantana.
Pentru aluat:
- 250 ml apă minerală
- 250 ml lapte
- 2-3 linguri ulei
- făină cât cuprinde
- 1 praf sare
Pentru umplutură:
- 150 g caşcaval
- 300 g muşchi ţigănesc
- 2 linguri smântână
Mod de preparare:
Amesteci toate ingredientele pentru aluat până când acesta devine curgător. Le coci în tigaie, apoi le laşi deoparte, acoperite pentru a le păstra calde.
Pentru umplutură, razi caşcavalul, tai fâşii carnea şi le amesteci. Păstrezi o treime din cantitatea de caşcaval. Adaugi smântână, omogenizezi şi umpli clătitele cu compoziţia obţinută.
Dai la cuptor 20 de minute, iar cu 5 minute înainte de a le scoate presari restul de caşcaval pe deasupra.
Pofta buna!