Clatite umplute cu muschi de porc

Printeaza

Clatite umplute cu muschi de porc din: apa minerala, lapte, ulei, faina, sare, cascaval, muschi, smantana.

Ingrediente:

Pentru aluat:

  • 250 ml apă minerală
  • 250 ml lapte
  • 2-3 linguri ulei
  • făină cât cuprinde
  • 1 praf sare

Pentru umplutură:

  • 150 g caşcaval
  • 300 g muşchi ţigănesc
  • 2 linguri smântână

 

Mod de preparare:

Amesteci toate ingredientele pentru aluat până când acesta devine curgător. Le coci în tigaie, apoi le laşi deoparte, acoperite pentru a le păstra calde.

Pentru umplutură, razi caşcavalul, tai fâşii carnea şi le amesteci. Păstrezi o treime din cantitatea de caşcaval. Adaugi smântână, omogenizezi şi umpli clătitele cu compoziţia obţinută.

Dai la cuptor 20 de minute, iar cu 5 minute înainte de a le scoate presari restul de caşcaval pe deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.