Oua cu verdeata

Printeaza

Oua cu verdeata din: oua, rosii, pate, unt, mustar, sare, piper, verdeata.

Ingrediente:

  • 8 ouă fierte
  • 8 roşii
  • 100 g pate de ficat
  • 300 g unt
  • 1 lingură muştar
  • sare
  • piper
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Se taie un căpăcel roşiilor şi se scoate miezul, apoi se întorc cu gura în jos şi se lasă la scurs. Din căpăcel se face un suport pentru roşie.

Se taie ouăle fierte în jumătate, pe lung, şi se scot gălbenuşurile. Pateul, untul, muştarul, gălbenuşurile, piperul, sarea şi verdeaţa tocată se amestecă, până se obţine o spumă fină.

Se umplu jumătăţile de albuş cu această compoziţie. Se unesc jumătăţile şi se aşază fiecare ou într-o roşie. Se ornează cu pătrunjel verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.