din: bulbi de fenicul, ceapa, cartofi, ulei de masline, supa de legume, sare, piper, smantana, frunze de fenicul. Descoperiți o rețetă de supă care îmbină savoarea unică a feniculului cu textura reconfortantă a cartofilor, creând o experiență culinară de neuitat. Sotarea feniculului și a cepei, urmată de adăugarea cartofilor […]
Placinta cu broccoli si peste afumat
PrinteazaPlacinta cu broccoli si peste afumat din: unt, broccoli, peste afumat, branza de vaci, telemea, cascaval, faina, apa, oua, ulei, sare, piper, marar.
Ingrediente:
- 200 g unt
- 200 g brgccoli opărit
- 1 bucată peşte afumat
- 200 g brânză de vaci
- 100 g telemea rasă
- 50 g caşcaval
- 3 ceşti făină
- 6 linguri apă rece
- 3 ouă
- ulei
- sare
- piper
- mărar verde
Mod de preparare:
Placinta cu broccoli si peste afumat: Intr-un castron se amestecă untul tăiat bucăţele, cu făina şi 1/2 linguriţă sare. pune apă rece şi se frământă până se leagă aluatul. Se unge o tavă de tartă cu ulei, se pune aluatul întins şi se înţeapă cu furculiţa din loc în loc.
dă forma la cuptor 5-10 min., apoi se scoate şi se adaugă umplutura.
Pentru umplutură, peştele se curăţă de piele, se dezosează şi se taie cubuleţe. Mărarul se toacă nărunt. într-un castron se imestecă ouăle cu brânză ie vaci şi telemea rasă. Se tdaugă bucăţele de troccoli opărit, mărar, teşte, sare, piper şi se tmogenizează.
Se toarnă compoziţia în avă, peste foaie, se rade leasupra caşcaval şi se dă lin nou la cuptor 5-10 min.
Pofta buna!
Macarons cu Lămâie și Cremă de Lămâie
din: albusuri de ou, zahar pudra, faina de migdale, zahar granulat, coaja de lamaie, colorant, unt. Acești macarons sunt perfect echilibrați între dulceață și aciditate, oferind o experiență gustativă vibrantă și rafinată. Fie că doriți să impresionați la o ocazie specială sau pur și simplu să vă răsfățați […]