Tocanita de curcan cu mazare
PrinteazaO reteta de tocanita cu piept de curcan si ceapa, ulei, sare, piper, mazare, vin alb sec, smantana, mustar cu hrean si patrunjel.
- 400 g piept de curcan
- 3 cepe
- două linguri ulei
- sare
- piper
- 250 g mazăre congelată
- 200 ml vin alb sec
- două linguri smântână
- o lingură muştar cu hrean
- 3 fire pătrunjel
Mod de preparare:
Carnea se taie fâşii, iar ceapa se toacă mărunt. Se pune carnea la prăjit într-o tigaie de teflon cu ceapa şi mazărea.
Se călesc puţin împreună, se potriveşte de sare şi piper. Se adaugă apoi smântână, vinul, o cană de apă, muş- tarul. Se lasă pe foc până se înmoaie carnea şi legumele.
Tocăniţa se serveşte presărată cu pătrunjel verde tocat.
Poftă bună!