Snitel sarbesc umplut cu branza si smantana
PrinteazaSnitel sarbesc umplut cu branza si smantana din: muschi de porc, cartofi, ceapa, ulei, branz, smantana, sare, piper, condimente.
- 800 g muşchi de porc
- 500 g cartofi
- 4 morcovi
- 3 cepe
- 150 ml ulei
- 200 g brânză sărată rasă
- 50 g smântână grasă
- sare
- piper
- condiment din legume uscate
Mod de preparare:
Tai în bucăţi, pe lungime, cartofii curăţaţi şi spălaţi şi îi aşezi într-o tavă înaltă. Peste ei pui ceapa tăiată solzişori şi morcovii tăiaţi rondele.
Presari legumele cu condimente, le stropeşti cu 100 ml ulei şi 300 ml apă şi introduci cratiţa în cuptorul bine încins, în acest timp, pregăteşti şniţelele.
Tai carnea felii şi o baţi bine, cu ajutorul ciocanului pentru şniţele. Pe fiecare şniţel pui pe o latură amestec de brânză şi smântână şi rulezi.
Le treci prin făină şi le pui la prăjit într-o tigaie cu puţin ulei, întorcându-le pe toate părţile. După ce le-ai prăjit, le aşezi deasupra legumelor şi le coci împreună cu acestea, încă 15-20 de minute.
Pofta buna!