Snitel sarbesc umplut cu branza si smantana

Printeaza

Snitel sarbesc umplut cu branza si smantana din: muschi de porc, cartofi, ceapa, ulei, branz, smantana, sare, piper, condimente.

Ingrediente:Snitel sarbesc umplut cu branza si smantana

  • 800 g muşchi de porc
  • 500 g cartofi
  • 4 morcovi
  • 3 cepe
  • 150 ml ulei
  • 200 g brânză sărată rasă
  • 50 g smântână grasă
  • sare
  • piper
  • condiment din legume uscate

 

Mod de preparare:

Tai în bucăţi, pe lungime, cartofii curăţaţi şi spălaţi şi îi aşezi într-o tavă înaltă. Peste ei pui ceapa tăiată solzişori şi morcovii tăiaţi rondele.

Presari legumele cu condimente, le stropeşti cu 100 ml ulei şi 300 ml apă şi introduci cratiţa în cuptorul bine încins, în acest timp, pregăteşti şniţelele.

Tai carnea felii şi o baţi bine, cu ajutorul ciocanului pentru şniţele. Pe fiecare şniţel pui pe o latură amestec de brânză şi smântână şi rulezi.

Le treci prin făină şi le pui la prăjit într-o tigaie cu puţin ulei, întorcându-le pe toate părţile. După ce le-ai prăjit, le aşezi deasupra legumelor şi le coci împreună cu acestea, încă 15-20 de minute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.