Supa de linte cu usturoi si cimbru

Printeaza

Supa de linte cu usturoi si cimbru din: linte, ceapa, morcov, patrunjel, usturoi, cimbru.

Ingrediente:Supa de linte cu usturoi si cimbru

  • 200 g linte
  • 1,5 l apă
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 2 căţei usturoi
  • cimbru
  • sare
  • 1 legătură pătrunjel sau ceapă verde

 

Mod de preparare:

Laşi lintea 1-2 ore în apă cât s-o acopere bine. O strecori, torni apă curată şi o laşi să dea într-un clocot. Adaugi legumele curăţate şi date prin râzătoare. Fierbi până când lintea s-a înmuiat bine.

Pui usturoiul pisat, cimbrul, sare, după gust. După câteva clocote, stingi focul. Serveşti supa cu pătrunjel mărunţit sau cu ceapă verde tăiată fin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.