Tarta cu file de peste si ciuperci
PrinteazaTarta cu file de peste si ciuperci din: faina, drojdie, sare, file de peste, ardei, rosii, usturoi, ciuperci, mazare, masline.
- 500 g făină
- 1 cub de drojdie
- 1 cană de apă
- sare
- file de peşte (sau 2 conserve de sardine în ulei)
- 2 ardei graşi
- 3 roşii
- 1 ceapă
- 2 căţei de usturoi
- 1 mână de ciuperci
- 100 g mazăre
- o mână de măsline
Mod de preparare:
Pregăteşte un aluat din făină, drojdie, apă şi sare. Lasă-l la crescut.
După ce şi-a mărit volumul, întinde aluatul într-o tavă. Aşază peste el fileurile de peşte tăiate în bucăţi mici, ardeii tocaţi, ceapa rondele, usturoiul mărunţit, ciupercile tocate, mazărea fiartă.
Decorează cu măsline.
Dă-o la cuptor circa 20 de minute. Când e gata, serveşte-o cu brânză rasă, iar în loc de ketchup, poţi folosi roşii tăiate rondele.
Pofta buna!