Tarta cu file de peste si ciuperci

Printeaza

Tarta cu file de peste si ciuperci din: faina, drojdie, sare, file de peste, ardei, rosii, usturoi, ciuperci, mazare, masline.

Ingrediente:Tarta cu file de peste si ciuperci

  • 500 g făină
  • 1 cub de drojdie
  • 1 cană de apă
  • sare
  • file de peşte (sau 2 conserve de sardine în ulei)
  • 2 ardei graşi
  • 3 roşii
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 mână de ciuperci
  • 100 g mazăre
  • o mână de măsline

 

Mod de preparare:

Pregăteşte un aluat din făină, drojdie, apă şi sare. Lasă-l la crescut.

După ce şi-a mărit volumul, întinde aluatul într-o tavă. Aşază peste el fileurile de peşte tăiate în bucăţi mici, ardeii tocaţi, ceapa rondele, usturoiul mărunţit, ciupercile tocate, mazărea fiartă.

Decorează cu măsline.

Dă-o la cuptor circa 20 de minute. Când e gata, serveşte-o cu brânză rasă, iar în loc de ketchup, poţi folosi roşii tăiate rondele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.