Cartofi umpluti cu pui

Printeaza

Cartofi umpluti cu pui din: cartofi, piept de pui, oua, mustar, lamaie, morcov, ulei, sare, verdeata.

Ingrediente:Cartofi umpluti cu pui

  • 4 cartofi mari
  • 150 g piept de pui
  • 2 ouă
  • 1 linguriţă de muştar
  • 1 lingură de zeamă de lămâie
  • 1 morcov
  • ulei
  • sare
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Spală cartofii, dă-i cu sare şi aşază-i întregi într-o tavă, pe hârtie de copt. Bagă-i la cuptor la foc potrivit pentru o oră. între timp, pune la fiert pieptul de pui.

Pregăteşte o maioneză dintr-un ou fiert şi unul nefiert, în care adaugi zeama de lămâie şi muştarul.

Dă morcovul pe răzătoarea mică. Pune-1 într-un bol împreună cu pieptul de pui tăiat fâşii. Adaugă maioneza. Când cartofii s-au copt şi s-au răcorit, crestează-i în cruce şi aşază în mijloc amestec de carne şi morcov.

Decorează cu verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.