Cartofi umpluti cu pui
PrinteazaCartofi umpluti cu pui din: cartofi, piept de pui, oua, mustar, lamaie, morcov, ulei, sare, verdeata.
- 4 cartofi mari
- 150 g piept de pui
- 2 ouă
- 1 linguriţă de muştar
- 1 lingură de zeamă de lămâie
- 1 morcov
- ulei
- sare
- verdeaţă
Mod de preparare:
Spală cartofii, dă-i cu sare şi aşază-i întregi într-o tavă, pe hârtie de copt. Bagă-i la cuptor la foc potrivit pentru o oră. între timp, pune la fiert pieptul de pui.
Pregăteşte o maioneză dintr-un ou fiert şi unul nefiert, în care adaugi zeama de lămâie şi muştarul.
Dă morcovul pe răzătoarea mică. Pune-1 într-un bol împreună cu pieptul de pui tăiat fâşii. Adaugă maioneza. Când cartofii s-au copt şi s-au răcorit, crestează-i în cruce şi aşază în mijloc amestec de carne şi morcov.
Decorează cu verdeaţă.
Pofta buna!