Reteta zilei: Pulpe de pui in sos de vin
PrinteazaO retete de pulpe de pui in sos de vin cu rosii, ardei gras, ceapa, morcov, usturoi, 2 pahare de vin alb, ulei, sare si piper.
Ingrediente:
- 4-6 pulpe de pui
- 2 roşii
- 1 ardei gras
- 2 cepe
- 1 morcov
- 5 căţei de usturoi
- 2 pahare cu vin alb
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Impănează pulpele cu rondele de usturoi. Condimentează-le cu sare şi piper şi rumeneşte-te în ulei.
Adaugă ceapa, ardeiul gras şi morcovul, tăiate în bucăţi mari.
Lasă să se călească uşor, apoi toarnă vinul şi puţină apă călduţă. Acoperă cu un capac şi lasă să se înăbuşe bine.
Spre final, adauga roşiile decojite şi zdrobite.
Pulpe de pui in sos de vin
Poftă bună!
Arata foarte bine!
Au iesit bune pulpele de pui?