Reteta zilei: Pulpe de pui in sos de vin

Printeaza

O retete de pulpe de pui in sos de vin cu rosii, ardei gras, ceapa, morcov, usturoi, 2 pahare de vin alb, ulei, sare si piper.

Pulpe de pui in sos de vin

Ingrediente:  

  • 4-6 pulpe de pui
  • 2 roşii
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 5 căţei de usturoi
  • 2 pahare cu vin alb
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Impănează pulpele cu ron­dele de usturoi. Condimentează-le cu sare şi piper şi rumeneşte-te în ulei.

Pulpe_de_pui_in_sos_de_vin_03

Adaugă ceapa, ardeiul gras şi mor­covul, tăiate în bucăţi mari.

Pulpe_de_pui_in_sos_de_vin_05

Lasă să se călească uşor, apoi toarnă vinul şi puţină apă călduţă. Acoperă cu un capac şi lasă să se înăbuşe bine.

Pulpe_de_pui_in_sos_de_vin_09

Spre final, adauga roşiile decojite şi zdrobite.

Pulpe_de_pui_in_sos_de_vin_12

Pulpe de pui in sos de vin

Pulpe_de_pui_in_sos_de_vin_13

Poftă bună!

2 comentarii

  1. Au iesit bune pulpele de pui?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.