Tarta cu ciuperci si verdeata

Printeaza

Tarta cu ciuperci si verdeata din: ciuperci, oua, bacon, smantana, ulei, ceapa, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Tarta cu ciuperci si verdeata

  • un pachet aluat foitaj
  • 600 g ciuperci albe proaspete
  • o ceapă
  • 100 g cuburi de bacon
  • 4 ouă
  • 100 g smântână
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2-3 fire pătrunjel

 

Mod de preparare:

Baconul se căleşte în ulei cu ceapa tocată, apoi se adaugă ciupercile feliate Se presară cu sare şi piper şi se lasă 10 minute la foc mare, să se evapore apa.

Aluatul se pune în forma de copt, se adaugă ciupercile şi baconul cu ceapă şi se bat ouăle cu smântână. Se toarnă ouăle bătute peste ciuperci, se pune şi verdeaţa tocată şi se lasă la cuptor 40 de minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.