Tarta cu ciuperci si verdeata
PrinteazaTarta cu ciuperci si verdeata din: ciuperci, oua, bacon, smantana, ulei, ceapa, sare, piper, patrunjel.
- un pachet aluat foitaj
- 600 g ciuperci albe proaspete
- o ceapă
- 100 g cuburi de bacon
- 4 ouă
- 100 g smântână
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- 2-3 fire pătrunjel
Mod de preparare:
Baconul se căleşte în ulei cu ceapa tocată, apoi se adaugă ciupercile feliate Se presară cu sare şi piper şi se lasă 10 minute la foc mare, să se evapore apa.
Aluatul se pune în forma de copt, se adaugă ciupercile şi baconul cu ceapă şi se bat ouăle cu smântână. Se toarnă ouăle bătute peste ciuperci, se pune şi verdeaţa tocată şi se lasă la cuptor 40 de minute.
Pofta buna!