Barcute cu ardei capia

Printeaza

Barcute cu ardei capia din: faina, lapte, ou, ulei, drojdie, zahar, sare, ceapa, ardei, cascaval, friptura, verdeata.

Ingrediente:Barcute cu ardei capia

Aluat:

  • 220 g făină
  • 125 ml lapte călduţ
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 plic de drojdie
  • 1/2 linguriţă zahăr
  • 1 linguriţă sare

Umplutură:

  • 250 g friptură (vită, porc etc.)
  • 1 ceapă mică
  • 1 ardei capia
  • 100 g caşcaval
  • verdeaţă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pregăteşte o maia din drojdie, zahăr şi puţin lapte călduţ. Lasă 10 minute deoparte.

Intr-un vas, pune făina, sarea, restul de lapte cald, oul, uleiul şi maiaua. Frământă şi ţine la crescut 30 de minute, împarte aluatul în patru sfere.

Intinde fiecare sferă, pune carne tocată cu cuţitul, ardei tăiat cubuleţe, ceapă mărunţită, sare, piper şi rade caşcaval, lăsând marginile libere. Ridică marginile peste caşcaval şi presează capetele.

Dă-le la cuptor 15 minute.

Serveşte bărcuţele calde, decorate cu verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.