Mini-snitele colorate
PrinteazaO reteta de snitele de curcan sau porc cu ananas, sunca, rosii, mozzarella, sare, piper, rosii cherry, broccoli, porumb, ardei iute, ardei gras si salam.
- 100 g ananas (cutie)
- 75 g şuncă fiartă
- 2 roşii
- 2 mozarella (a 125 g)
- 12 şniţele mici de curcan sau porc (a 50 g)
- sare
- piper
- 8 roşii cherry
- 100 g broccoli
- 100 g porumb
- 5 ardei iuţi (borcan)
- 1/2 ardei gras
- 75 g salam
Mod de preparare:
Incingeţi cuptorul la 180°C. Tăiaţi şunca şi ananasul cuburi. Opăriţi roşiile, îndepărtaţi-le pielea şi seminţele, apoi tocaţi-le cuburi. Tăiaţi mozarella în 12 felii rotunde şi aşezaţi câte 2 pe şniţele.
Puneţi pe 4 şniţele ananas, şuncă şi roşii, apoi condimentaţi-le. Pe următoarele 4 şniţele aşezaţi jumătăţi de roşii cherry, broccoli şi porumb, apoi condimentaţi-le.
Tăiaţi cuburi ardeiul iute, ardeiul gras şi salam şi aşezaţi-le pe restul de 4 şniţele. Coaceţi-le circa 10 minute pe o tavă tapetată cu hârtie pentru copt.
Poftă bună!