Mini-snitele colorate

Printeaza

O reteta de snitele de curcan sau porc cu ananas, sunca, rosii, mozzarella, sare, piper, rosii cherry, broccoli, porumb, ardei iute, ardei gras si salam.

Ingrediente:Mini-snitele colorate

  • 100 g ananas (cutie)
  • 75 g şuncă fiartă
  • 2 roşii
  • 2 mozarella (a 125 g)
  • 12 şniţele mici de curcan sau porc (a 50 g)
  • sare
  • piper
  • 8 roşii cherry
  • 100 g broccoli
  • 100 g porumb
  • 5 ardei iuţi (borcan)
  • 1/2 ardei gras
  • 75 g salam

 

Mod de preparare:

Incingeţi cuptorul la 180°C. Tăiaţi şunca şi ana­nasul cuburi. Opăriţi roşiile, îndepărtaţi-le pielea şi semin­ţele, apoi tocaţi-le cuburi. Tăiaţi mozarella în 12 felii rotunde şi aşezaţi câte 2 pe şniţele.

Puneţi pe 4 şniţele ananas, şuncă şi roşii, apoi condimentaţi-le. Pe următoarele 4 şniţele aşezaţi jumătăţi de roşii cherry, broccoli şi porumb, apoi condimentaţi-le.

Tăiaţi cuburi ardeiul iute, ardeiul gras şi salam şi aşezaţi-le pe restul de 4 şniţele. Coaceţi-le circa 10 minute pe o tavă tapetată cu hârtie pentru copt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.