Dovleac cu porumb dulce

Printeaza

Dovleac cu porumb dulce din: ulei, ceapa, dovleac, porumb, conopida, iaurt, ardei, soia.

Ingrediente:Dovleac cu porumb dulce

  • 1 lingură ulei
  • 1 ceapă, tocată
  • 150 g pastă de curry
  • 500 g dovleac, tocat
  • 500 ml supă limpede de legume
  • 200 g conopidă
  • 1 ardei iute, tocat
  • 200 g amestec de soia şi porumb dulce
  • 150 g iaurt
  • 3 linguri fulgi de migdale rumenite
  • o mână coriandru proaspăt, tocat

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul într-un vas larg şi .prăjeşteceapa 5-6 minute, până când devine sticloasă. Stinge cu pasta curry şi ţine pe foc 2 minute.

Adaugă dovleacul şi supa, adu la puctul de fierbere şi lasă să fiarbă la foc mic, acoperit 15 minute, pănâ când dovleacul se înmoaie. Adaugă conopida, ardeiul, porumbul şi soia şi continuă să ţii pe foc 5 minute.

Adaugă iaurtul, potriveşte gustul de sare şi piper şi încălzeşte complet.

Serveşte presărat cu coriandru şi migdale.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.