Dovleac cu porumb dulce
PrinteazaDovleac cu porumb dulce din: ulei, ceapa, dovleac, porumb, conopida, iaurt, ardei, soia.
- 1 lingură ulei
- 1 ceapă, tocată
- 150 g pastă de curry
- 500 g dovleac, tocat
- 500 ml supă limpede de legume
- 200 g conopidă
- 1 ardei iute, tocat
- 200 g amestec de soia şi porumb dulce
- 150 g iaurt
- 3 linguri fulgi de migdale rumenite
- o mână coriandru proaspăt, tocat
Mod de preparare:
Incinge uleiul într-un vas larg şi .prăjeşteceapa 5-6 minute, până când devine sticloasă. Stinge cu pasta curry şi ţine pe foc 2 minute.
Adaugă dovleacul şi supa, adu la puctul de fierbere şi lasă să fiarbă la foc mic, acoperit 15 minute, pănâ când dovleacul se înmoaie. Adaugă conopida, ardeiul, porumbul şi soia şi continuă să ţii pe foc 5 minute.
Adaugă iaurtul, potriveşte gustul de sare şi piper şi încălzeşte complet.
Serveşte presărat cu coriandru şi migdale.
Pofta buna!