Negresa cu ciocolata neagra

Printeaza

Negresa cu ciocolata neagra din: ciocolata, oua, zahar, faina, praf de copt, sare, unt.

Ingrediente:Negresa cu ciocolata neagra

  • 200 g ciocolată neagră
  • 3 ouă
  • 200 g zahăr
  • 100 g făină
  • un plic praf de copt
  • un praf sare
  • 100 g unt

 

Mod de preparare:

Ouăle se freacă bine cu zahărul până ce acesta se topeşte şi rezultă o cremă spumoasă. Se pune ciocolata la topit, apoi i se adaugă untul şi se amestecă până la omogenizare.

Se pune amestecul de ciocolată, după ce s-a mai răcit puţin, peste crema de ouă şi apoi făina. Se omogenizează. Se toarnă aluatul într-o formă tapetată cu hârtie de copt.

Se coace 25 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.