Biftec californian

Printeaza

O reteta de biftec californian din carne de porc, portocala, usturoi, ciuperci, marar, sare si piper.

Ingrediente:Biftec californian

  • 600 g carne de porc
  • 1 portocala
  • 3-4 catei de usturoi
  • 7-8 ciuperci
  • marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cu­reţi usturoiul şi îl pisezi, apoi freci bucăţile de porc cu el. Stropeşti cu sucul de porto­cale, sărezi şi piperezi după gust. Laşi la macerat 2 ore.

Ştergi carnea cu un şervet de bucătărie şi o prăjeşti la foc iute, pe ambele părţi.

Pregăteşti ciupercile: Speli ciupercile sub jet de apă rece, le cureţi de pieliţă dacă sunt lovite. Le pui într-o tavă unsă cu unt şi le presari cu sare.

După ce încep să se strângă, adaugi mărarul spălat şi tocat mărunt şi, când sunt gata, le servesti alături de biftec.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.