Bărcuţe din ouă umplute

Printeaza

O reteta de barcute din oua umplute cu sunca, maioneza, oua, ceapa, gogosari murati, mustar, ulei, sare, piper si frunze de marar.

Ingrediente:Bărcuţe din ouă umplute

  • 250 g sunca
  • 100 g maioneza
  • 6 oua
  • 1 ceapa
  • 4-5 fasii de gogosari murati
  • 1 lingura mustar
  • ulei
  • sare
  • piper
  • frunze de marar

 

Mod de preparare:

Fierbi ouăle tari, le cureţi de coajă şi le scoţi gălbenuşurile. Cureţi ceapa, o speli şi dai pe râză­toare. într-un castron, pui gălbenuşurile pe care ie ames­teci cu maioneză, muştar şi ceapa rasă.

Condimentezi cu sare şi piper după gust. Cu această compoziţie umpli jumătăţile de ouă.

Tai şunca fâşii, pe care le căleşti în puţin ulei, până îşi schimbă culoarea şi devin uşor crocante. Aşezi câte o jumătate de ou umplut ‘pe câte o felie de şuncă.

Pentru catarg poţi folosi o bucată de gogoşar înfiptă cu o sco­bitoare, iar pentru pânză o bucăţică de şuncă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.