Rulada cu branza de vaca
PrinteazaRulada cu branza de vaca din: branza, pate de ficat, oua, unt, gogosari, sare, piper.
- 1 kg brânză de vaci
- 1 conservă pate de ficat
- 8 gălbenuşuri fierte
- 1 pachet de unt
- 6 gogoşari muraţi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Imparte untul în trei părţi. Prima parte freac-o bine cu brânza până devine o pastă. Adaugă doi gogoşari tăiaţi cubuleţe, sare şi piper, întinde compoziţia obţinută pe o folie alimentară.
Freacă a doua parte de unt cu pateul de ficat şi adaugă doi gogoşari tăiaţi cubuleţe, sare şi piper. întinde această compoziţie peste prima.
A treia parte de unt freac-o bine cu gălbenuşurile,adaugă restul de gogoşari tăiaţi cubuleţe, sare şi piper. întinde compoziţia peste a doua, pe urmă rulează şi dă la frigider pentru 2 ore.
Pofta buna!